Emmers 3 kilo Er zijn 21 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 21 items
 • De absolut plum mis een unieke combinatie gebaseerd op pruim in combinatie met zwarte bessen en rode bessen. Deze mix geeft een sensasionele geur en smaak af. De gehele mix is perfect door de vis te verteren en geeft een excellente instant respons. In deze boilie zijn extra vitaminen, lever extract en een enkele attractant verwerkt waardoor een winnende...

 • De bloodworm & Liver boilie is samengesteld uit bloedworm, lever extract en Arctic Krill. Kortom sommige van de meest attractieve bestandsdelen met een hoge voedingswaarde. De krill heeft een mooie structuur en is extreem efficient. 

 • De Bun Spice boilie is vervaardigd uit een selectie van de beste birdfoods die op de markt te verkrijgen zijn gecombineerd met de smakelijkste, pittige flavours zoals de Cinnamon, nootmuskaat en coriander. Op optimaal gebruik te maken van alle kwaliteiten van de induviduele componenten tijdens de productie worden ze eerst gebrouwen waarna men ze lange...

 • De Coco Banana boilie is één van de grootste favoriete boilies binnen Europa. Het is zeer goed te verteren voor de vis en wordt makkelijk door het lichaam opgenomen. De Banaan flavour is het dominante aroma binnen deze mix. De cocos zorgt voor net dat beetje extra wat deze boilie zo populair maakt. 

 • De basis mix van de Fresh Fruit One boilie is een unieke, op fruit gebaseerde, formule die exclusief in het laboratorium van Carp Only is ontwikkeld. Deze voorziet de karper in zijn behoefte naar de voedingstoffen die hij in zijn  natuurlijke omgeving kan vinden. Het ass in deze donkere rode kleur voorzien ook in een selectie van gecrushte zaden.

 • Knoflook olie is een zeer bekende attractor voor karper. Dit nieuwe aas is hier dan ook op gebaseerd. Onze aas experts hebben hier oplosbaar brood met hoge kwaliteit, gecrushed vogelvoer  aan toe gevoegd om te komen tot een exclusief aas met een lichtere en meer open structuur.

 • Onweerstaanbare ingredienten en attractanten zijn verwerkt in deze Halibut Crab boilies. Vol met halibut vismeel en voorzien van een fantastische krab flavour in combinatie met green lipped mussel extract.

 • De Irish Cream boilie is binnen de fervente Carp Only aanhangers één van de favoriete boilies. Tijdens het productie proces worden extra vloeibare attractanten toegevoegd om het aas nog efficienter te laten worden. Dit is één van de sterkste attractie manieren binnen het gehele assortiment.

 • De Particle bomb bevat veel granen, vogelvoer, tijgernoten en pinda’s voor een mooie structuur boilie. In combinatie met wat grotere particels, die voor het crunch effect zorgen. Het toevoegen van een hazelnoot flavour en zoete amandel maakt dit aas zeer aantrekkelijk, of je nu voor voert met partikels of boilies. De notengeur laat zelfs iedere...

 • De peach & Black Pepper boilie is een hoge kwaliteit boilie die het hele jaar door ingezet kan worden.De kracht van de zwarte peper gecombineerd met de zure zachtheid van de perzik, wordt versterkt door LT vismeel en een aantal top kwaliteit vogelvoeren. De structuur van het aas is lichtelijk open en vergemakkelijkt het uitlekken van olie.

 • De Pineapple fever boilie is een favoriete van vele fieldtesters. Deze hel gele boilie is zeer aantrekkelijk, ongeacht het jaargetijde. Verantwoordelijk voor het op de kant komen van vele grote vissen op verschillende soorten wateren. Karpers kunnen deze sterke pineapple flavour niet weerstaan in combinatie met de unieke fruit smaak.

 • De Red Crustacean dankt zijn mooie rode kleur natuurlijk aan de wereldberoemde Robin Red van Haith. Deze smakelijke mix van garnalen, kreeft en krill samen met een subtiele toevoeging van leverextract, LT vismeel en visextract laat menig karperhart sneller kloppen.

Toont 1 - 12 van de 21 items